CIZ15 Gelderland, Zuid-Holland en Zeeland (2019)

De Collectieve Inkoop Zonnepanelen wordt georganiseerd door Vereniging Eigen Huis voor zowel leden als niet-leden. Inwoners van de provincies Gelderland, Zuid-Holland, Zeeland hebben zich vrijblijvend in kunnen schrijven voor de actie. Op 6 februari heeft er een veiling plaatsgevonden onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers.

Gutami Solar Projects is de trotste winnaar van de veiling. Dit betekent dat wij de inwoners van Gelderland, Zuid-Holland, Zeeland een aanbod op maat mogen doen. Na ontvangst van uw gegevens van Vereniging Eigen Huis, zullen wij u begeleiden totdat u een volledig werkend, compleet zonnepanelensysteem op uw dak heeft.

Marina Doggen, CEO van Gutami Solar, is blij dat ze de deelnemers een aanbod mag doen: “Het opwekken van de eigen energie door middel van zonnepanelen is een zeer goede investering die de eigenaar een hoog rendement geeft voor een periode van meer dan 25 jaar en die ook nog eens bijdraagt tot het verduurzamen van ons leefmilieu.”

Heeft u het aanbod geaccepteerd en uw aanbetaling gedaan? Dan hebben wij uw gegevens ontvangen van Vereniging Eigen Huis. Vanaf dit moment kunt u met vragen ook terecht bij de helpdesk van Gutami Solar Projects:

GUTAMI SOLAR PROJECTS
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
België

+ 31 (0) 85 2083136
[email protected]

Indien u vragen heeft voor Vereniging Eigen Huis, dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 033 450 77 50 (ma t/m do, 9:00 - 21:00 en vrij van 09:00 – 16.30) of door contact op te nemen via het contactformulier.

Welkom bij Gutami Solar Projects
 

Gutami Solar is een aanbieder van zonnepanelensystemen, gevestigd in België. Wij hebben als doel om verduurzaming in Nederland en België te versnellen, door zonnepanelen op Nederlandse en Vlaamse daken te installeren. Met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen in Gelderland en Overijssel zetten we hier, samen met u, een grote stap in.

WAAROM KLANTEN TEVREDEN ZIJN OVER GUTAMI SOLAR PROJECTS

  • Professioneel en ervaren
  • Goede service, ook na installatie
  • Waarborging van veiligheid en kwaliteit
  • Hoogstaande producten en garantievoorwaarden

STERK EN DUURZAAM NETWERK

Gutami Solar België maakt onderdeel uit van Gutami Holding. Gutami Holding is wereldwijd actief en bestaat uit een 18-tal ondernemingen. Alle ondernemingen zijn werkzaam op het gebied van duurzame energie. Inmiddels hebben wij veel ervaring opgebouwd met het uitvoeren van verschillende groepsaankopen en collectieven, zowel in Nederland als België.

  

ONZE HISTORIE IN HET KORT

Gutami Solar was reeds een gevestigde naam in de solarbranche in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2009 (onder de naam Solar Centrum Noord) en onderscheidt zich door goede service, kennis van zake en een breed productportfolio met een hoge kwaliteitsstandaard. Sinds 28 maart 2015 is ook een groothandel en projectafdeling gevestigd in Belgisch Limburg zodat ook de Belgische markt optimaal bediend kan worden.

WIST U?

Het Gutami Holding netwerk belevert, installeert en onderhoudt wereldwijd PV-installaties van uiteenlopende vermogens. Gutami Holding is naast groothandel tevens directbetrokken bij Tautus, de Nederlandse marktleider op het gebied van verduurzaming van maatschappelijk vastgoed.

GUTAMI SOLAR PROJECTS
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
Belgie

CIZ15 Gelderland, Zuid-Holland en Zeeland:
+ 31 (0) 85 2083136
[email protected]