Wij kiezen West-Vlaanderen 4 (2018)

Gutami Solar Projects staat opnieuw voor u klaar!
Gutami Solar Projects is reeds voor de veertiende keer leverancier voor een groepsaankoop zonnepanelen begeleid door iChoosr. Ook in Nederland hebben we aan onze expertise en ervaring gebouwd.

In het kader van de groepsaankoop zonnepanelen van West-Vlaanderen kiest zonne-energie, hopen we dat wij u van dienst mogen zijn en samen te streven naar een hoge kwaliteit. Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar in Nederland en België al ruim 9.500 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.

 

Hieronder kan u het persbericht lezen betreffende deze groepsaankoop:

West-Vlamingen plaatsen al ruim 69.000 zonnepanelen via groepsaankopen energiehuis Oostende. Meest recente editie biedt 30% korting op de aankoopprijs

17 oktober 2018 - Om de aankoop van zonnepanelen te stimuleren, organiseerde Energiehuis Oostende ook dit jaar een groepsaankoop zonnepanelen samen met onafhankelijk marktleider van groepsaankopen iChoosr. Deze editie is opnieuw een succes: de West-Vlaming kan dit jaar ruim 30% besparen. Via de voorbije drie groepsaankopen zijn al ruim 69.000 zonnepanelen in West-Vlaanderen geplaatst.

In West-Vlaanderen valt nog veel winst te halen met zonne-energie. Energiehuis EOS en Stad Oostende organiseerden tussen 2015 en 2017 drie groepsaankopen voor zonnepanelen, in  samenwerking met iChoosr, onafhankelijke marktleider van groepsaankopen. Via deze groepsaankopen werden in West-Vlaanderen zo al ruim 69.000 zonnepanelen geïnstalleerd, goed voor een CO2-reductie van ruim 3.500 ton. De stap naar zonne-energie wordt zo toegankelijker voor een breder publiek.

Groepsaankoop om zonne-energie te stimuleren

Een belangrijke drempel om tot zonne-energie over te gaan is de aankoopprijs. Groepsaankopen verlagen die drempel. “Doordat we de vaste kosten over een groter aantal klanten verdelen, kunnen we kortingen aanbieden van gemiddeld 20%. Deelnemende leveranciers moeten evenwel aan strengere kwaliteitseisen voldoen. Bovendien bieden wij verschillende garanties, waaronder ook een garantie op de opbrengst in kWh van de installatie gedurende het eerste jaar na de plaatsing”, zegt Frédéric Dumalin van iChoosr.

West-Vlaming kan dit jaar ruim 30% besparen op aanschaf zonnepanelen

Wegens het succes van de vorige drie edities, werd vorige maand voor de vierde keer een groepsaankoop gelanceerd, dit jaar ondersteund door 37 West-Vlaamse gemeenten.

 

De prijs komt deze keer nog gunstiger uit dan de gemiddelde korting: de West-Vlaamse gezinnen zullen ruim dertig procent minder betalen dan de gemiddelde marktprijs. De bepaalde kostprijs voor een standaard systeem van iets meer dan 4 kWp (15 blauwe panelen) is 3 648,52 euro (incl. 6% btw), meer dan 1 500 euro onder de marktprijs. De jaarlijkse besparing op energiekosten loopt op tot zo’n 675 euro. De terugverdientijd bedraagt met deze groepskorting ongeveer 5,5 jaar.

 

West-Vlaanderen nog groener maken
“Het succes van de afgelopen edities toonde al aan dat het de moeite loont om deel te nemen aan groepsaankopen. Deze nieuwe groepsaankoop bevestigt dat nog veel West-Vlamingen interesse hebben om zonnepanelen aan te kopen. West-Vlaanderen heeft immers nog veel potentieel en wij willen op deze manier onze inwoners motiveren om te kiezen voor een duurzame energieoplossing om samen onze provincie nog ‘groener’ te maken”, aldus Bart Van Camp van Eos.

 

Gutami en IZEN plaatsen de installaties

Gutami en IZEN, de winnende leveranciers van deze editie, nemen de komende weken contact op met de geïnteresseerde West-Vlamingen in hun toegewezen regio voor een dakinspectie. De installaties worden nog voor de zomer van 2019 geplaatst.

Inschrijven is nog steeds mogelijk via  www.wijkiezen.be/westvlaanderen

WELKOM BIJ GUTAMI SOLAR PROJECTS

Gutami Solar Projects is reeds voor de veertiende keer leverancier voor een groepsaankoop zonnepanelen begeleid door iChoosr. Ook in Nederland hebben we aan onze expertise en ervaring gebouwd. 

In het kader van de groepsaankoop zonnepanelen van West-Vlaanderen kiest zonne-energie, hopen we dat wij u van dienst mogen zijn en samen te streven naar een hoge kwaliteit. Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar in Nederland en België al ruim 9.500 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.

   

Waarom klanten tevreden zijn over Gutami Solar Projects:

  • Professioneel en ervaren
  • Goede service, ook na installatie
  • Gecertificeerde installateurs die veilig werken
  • Kwaliteit en garantie gewaarborgd
  • Goede producten en garantievoorwaarden

 

STERK EN DUURZAAM NETWERK

Gutami Solar België maakt onderdeel uit van Gutami Holding. Gutami Holding is wereldwijd actief en bestaat uit een 18-tal ondernemingen. Alle ondernemingen zijn werkzaam op het gebied van duurzame energie. Gutami Holding heeft o.a. kantoren en faciliteiten in Beringen (België), Heerenveen, Apeldoorn en Alkmaar (Nederland), Amman (Jordanië), Jiangxi (China), Medellín (Colombia) en Braeside (Australië).

 

ONZE HISTORIE IN HET KORT

Gutami Solar was reeds een gevestigde naam in de solarbranche in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2009 (onder de naam Solar Centrum Noord) en onderscheidt zich door goede service, kennis van zake en een breed product-portfolio met een hoge kwaliteitsstandaard.

Sinds 28 maart 2015 is ook een groothandel en projectafdeling gevestigd in Belgisch Limburg zodat ook de Belgische markt optimaal bediend kan worden.

ONZE PARTNER: ECO-DEGELEK

Voor het vlot uitvoeren van alle installaties van de groepsaankoop zonnepanelen van de provincie West-Vlaanderen doet Gutami Solar Projects beroep op onze betrouwbare partner. Het doel hiervan is natuurlijk dat klanten door de nabijheid van de leveranciers snel en goed bediend worden.

Eco-Degelek, een gevestigde waarde uit Kortrijk, zal de plaatsingen van de PV-installaties verzorgen. Het bedrijf heeft jaren ervaring en is gekend voor zijn kwalitatieve afwerking en service.

Installatie van Gutami Solar Projects uit de groepsaankoop zonnepanelen

  

WIST U DAT?

Het Gutami Holding netwerk belevert, installeert en onderhoudt wereldwijd PV-installaties van uiteenlopende vermogens. Gutami Holding is naast groothandel tevens direct betrokken bij Tautus, de Nederlandse marktleider op het gebied van verduur zaming van maatschappelijk vastgoed.

  

  

GUTAMI SOLAR PROJECTS
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
Belgie


Wij Kiezen West-Vlaanderen
+32 (0) 11 71 93 04
[email protected]

Maandag t.e.m. Donderdag
08u00 – 16u30

Vrijdag
08u00 – 14u30