Wij kiezen West-Vlaanderen 3 (2017)

Gutami Solar Projects

Gutami Solar Projects is een afdeling van Gutami Solar die instaat voor groepsaankopen in België en Nederland.
In maart 2015 sloegen Marina Doggen en Gutami Nederland de handen in elkaar voor de eerste grote zonnepanelengroepsaankoop in België.  Het resultaat is dat Gutami Solar Projects intussen negen van de tien aanbestedingen in Vlaanderen voor de groepsaankoop van zonnepanelen binnengehaald heeft en daar zijn we best trots op. Hierdoor bewijzen we ook een zeer solide en betrouwbare leverancier te zijn, ook voor uw project!

Hieronder kan u het persbericht lezen betreffende deze groepsaankoop.

 

PERSBERICHT

Oostende, 23 oktober 2017

Groepsaankoop zonnepanelen biedt de mogelijkheid om te genieten van een uitzonderlijke korting

Begin september ging de derde editie van de groepsaankoop zonnepanelen van start, onder de naam West-Vlaanderen kiest zonne-energie. Deze werd georganiseerd door EOS Energiehuis Oostende en wordt mee ondersteund door 31 West-Vlaamse steden en gemeenten. iChoosr, onafhankelijke organisator van groepsaankopen, begeleidt de actie.

Op 4 oktober vond de veiling plaats, waarbij meerdere gekwalificeerde leveranciers hun beste bod hebben uitgebracht. Er werd een prijs bedongen die gemiddeld meer dan 30% onder de huidige marktprijzen ligt. De prijs voor een standaard systeem van iets meer dan 4 kWp (15 blauwe panelen) komt zo op 3.844 EUR (incl. 6% btw), dat is meer dan 1.700 EUR onder de marktprijs. De winnende leveranciers zijn Gutami Solar Projects uit Beringen en Vannec uit Oostkamp.

Vanaf eind oktober ontvangen alle ingeschreven deelnemers een persoonlijk aanbod. Daarin vinden ze een persoonlijk voorstel op maat, berekend op basis van de informatie die ze bij hun inschrijving doorgaven. Verder staan ook de garanties die binnen de groepsaankoop geboden worden er uitgebreid in beschreven.

Tijdens de acceptatieperiode vinden verschillende informatieavonden plaats, verspreid over de hele provincie. Zo bieden we de deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen aan de organisatoren en leveranciers. Deelnemers hebben tot en met 8 december de tijd om te beslissen of ze hun persoonlijk voorstel accepteren.

 

Meer info
EOS Energiehuis Oostende
Torhoutsesteenweg 287
8400 Oostende
059 33 91 30
[email protected]

  

  

WELKOM BIJ GUTAMI SOLAR PROJECTS

Gutami Solar Projects is reeds voor de negende keer leverancier voor een groepsaankoop zonnepanelen begeleid door iChoosr. Ook in Nederland hebben we aan onze expertise en ervaring gebouwd.
In het kader van de groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie West-Vlaanderen hopen we dat wij u van dienst mogen zijn en samen te streven naar een hoge kwaliteit.

Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar in Nederland en België al ruim 10.000 daken van een zonnepanelensysteem voorzien. 

   

Waarom klanten tevreden zijn over Gutami:

  • Professioneel en ervaren
  • Goede service, ook na installatie
  • Gecertificeerde installateurs die veilig werken
  • Kwaliteit en garantie gewaarborgd
  • Goede producten en garantievoorwaarden

 

STERK EN DUURZAAM NETWERK

Gutami Solar België maakt onderdeel uit van Gutami Holding. Gutami Holding is wereldwijd actief en bestaat uit een 18-tal ondernemingen. Alle ondernemingen zijn werkzaam op het gebied van duurzame energie. Gutami Holding heeft o.a. kantoren en faciliteiten in Beringen (België), Heerenveen, Apeldoorn en Alkmaar (Nederland), Amman (Jordanië), Jiangxi (China), Medellín (Colombia) en Braeside (Australië).

 

ONZE HISTORIE IN HET KORT

Gutami Solar was reeds een gevestigde naam in de solarbranche in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2009 (onder de naam Solar Centrum Noord) en onderscheidt zich door goede service, kennis van zake en een breed productportfolio met een hoge kwaliteitsstandaard.

Sinds 28 maart 2015 is ook een groothandel en projectafdeling gevestigd in Belgisch Limburg zodat ook de Belgische markt optimaal bediend kan worden.

ONZE PARTNER: ECO-DEGELEK

Voor het vlot uitvoeren van alle installaties van de groepsaankoop zonnepanelen van de provincie West-Vlaanderen, doet Gutami Solar Projects beroep op onze betrouwbare partner. Het doel hiervan is natuurlijk dat klanten door de nabijheid van de leveranciers snel en goed bediend worden.

Eco-Degelek, een gevestigde waarde uit Kortrijk, zal de plaatsingen van de PV-installaties verzorgen. Het bedrijf heeft jaren ervaring en is gekend voor zijn kwalitatieve afwerking en service.

Installatie van Gutami Solar Projects uit de groepsaankoop zonnepanelen

  

WIST U DAT?
Het Gutami Holding netwerk belevert, installeert en onderhoudt wereldwijd PV-installaties van uiteenlopende vermogens. Gutami Holding is naast groothandel tevens direct betrokken bij Tautus, de Nederlandse marktleider op het gebied van verduurzaming van maatschappelijk vastgoed.

  

  

GUTAMI SOLAR PROJECTS
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
Belgie


Wij Kiezen West-Vlaanderen
+32 (0) 11 71 93 04
[email protected]