Wij kiezen West-Vlaanderen 2 (2016)

    

Bijna 8.500 deelnemers aan de groepsaankoop zonnepanelen.

Bijna 8.500 West-Vlamingen schreven zich in voor de tweede groepsaankoop zonnepanelen in West-Vlaanderen, georganiseerd door Eos met de ondersteuning van de Provincie West-Vlaanderen en 37 gemeenten. Hiermee worden de hoge verwachtingen ruimschoots ingelost. Eos, de Provincie West-Vlaanderen en partner iChoosr hopen met het interessante aanbod om opnieuw een groot aantal mensen te overtuigen om een zonnepanelensysteem te installeren.

Op 05 oktober vond de veiling plaats, waarbij meerdere gekwalificeerde leveranciers hun beste bod hebben uitgebracht. Er werd een prijs bedongen die maar liefst 20% onder de huidige martprijzen ligt. Een standaard systeem van iets meer dan 4kWp kost zo 5.003 EUR. Dat is meer dan 1.200 EUR onder de marktprijs. De winnende leveranciers zijn IZEN uit Lille, Gutami Solar Projects uit Beringen en Perpetum uit Sint-Denijs-Westrem. Eos reageert enthousiast: “We zijn zeer tevreden met het resultaat van de inschrijvingen en de korting die is bedongen tijdens de veiling. Dit toont aan dat West-Vlamingen er samen voor kiezen om groener te gaan.”

Vanaf eind oktober ontvangen de 8.500 ingeschreven deelnemers een persoonlijk aanbod. Hierin staat een persoonlijk voorstel op maat, berekend op basis van de informatie die ze bij hun inschrijving doorgaven. Daarnaast staan de garanties die geboden worden binnen de groepsaankoop er uitgebreid beschreven. Tijdens deze acceptatieperiode vinden verschillende informatieavonden plaats, verspreid over de hele provincie. We bieden zo de deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen aan de organisatoren en de leveranciers. Deelnemers hebben tot en met 05 december de tijd om te beslissen of ze hun persoonlijk voorstel accepteren.

  

  

WELKOM BIJ GUTAMI SOLAR PROJECTS

Gutami Solar Projects is reeds voor de derde keer leverancier voor een groepsaankoop zonnepanelen begeleid door iChoosr. Ook in Nederland hebben we aan onze expertise en ervaring gebouwd. In het kader van West-Vlaanderen kiest Zonne-energie, hopen we dat u Gutami Solar Projects kiest om u als ervaren projectbegeleider van dienst te zijn en samen te streven naar een hoge kwaliteit. Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar in Nederland en België al ruim 6.000 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.

 

WAAROM KLANTEN TEVREDEN ZIJN OVER GUTAMI SOLAR PROJECTS

  • Professioneel en ervaren
  • Goede service, ook na installatie
  • Gecertificeerde installateurs die veilig werken
  • Kwaliteit en garantie gewaarborgd
  • Goede producten en garantievoorwaarden

 

STERK EN DUURZAAM NETWERK

Gutami Solar België maakt onderdeel uit van Gutami Holding. Gutami Holding is wereldwijd actief en bestaat uit een 18-tal ondernemingen. Alle ondernemingen zijn werkzaam op het gebied van duurzame energie. Gutami Holding heeft o.a. kantoren en faciliteiten in Beringen (België), Heerenveen, Apeldoorn en Alkmaar (Nederland), Amman (Jordanië), Jiangxi (China), Medellín (Colombia) en Braeside (Australië).

 

ONZE HISTORIE IN HET KORT

Gutami Solar was reeds een gevestigde naam in de solar- branche in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2009 (onder de naam Solar Centrum Noord) en onderscheidt zich door goede service, kennis van zake en een breed productportfolio met een hoge kwaliteitsstandaard.

Sinds 28 maart 2015 is ook een groothandel en projectafdeling gevestigd in Belgisch Limburg zodat ook de Belgische markt optimaal bediend kan worden.

   

ONZE HISTORIE IN HET KORT

Voor het vlot uitvoeren van alle installaties van de groepsaankoop zonnepanelen West-Vlaanderen kiest Zonne-energie, doet Gutami Solar Projects beroep op twee betrouwbare partners uit West-Vlaanderen. Het doel hiervan is natuurlijk dat klanten door de nabijheid van de leveranciers snel en goed bediend worden. Het bedrijf Ecomatix is gevestigd in Brugge en heeft ruime ervaring met het uitwerken van gedetailleerde offertes en inspecties bij u thuis. Degelek, een gevestigde waarde uit Kortrijk, zal de plaatsingen van de PV-installaties zelf verzorgen. Het bedrijf heeft jaren ervaring en is gekend voor zijn kwalitatieve afwerking en service. Beide bedrijven zijn reeds langer actief in groene energie.

  

 

installatie van Gutami Solar Projects uit de groepsaankoop
zonnepanelen van de provincie Antwerpen

 

WIST U DAT?
Het Gutami Holding netwerk belevert, installeert en onderhoudt wereldwijd PV-installaties van uiteenlopende vermogens. Gutami Holding is naast groothandel tevens direct betrokken bij Tautus, de Nederlandse marktleider op het gebied van verduurzaming van maatschappelijk vastgoed.

GUTAMI SOLAR PROJECTS
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
Belgie


Wij Kiezen West-Vlaanderen
+32 (0) 11 71 93 04
[email protected]