Vlaams-Brabant kiest zonne-energie 1 (2017)

Informatie

Groepsaankoop zonnepanelen biedt de mogelijkheid om te genieten van een uitzonderlijke korting.

Midden oktober startte de eerste editie van Vlaams-Brabant kiest zonne-energie. Dit is een groepsaankoop van iChoosr, onafhankelijke organisator van groepsaankopen in Vlaanderen sinds 2008. De groepsaankoop staat garant voor een kwalitatief zonnepanelensysteem inclusief installatie, elektrische keuring, monitoring en garantievoorwaarden.

De afgelopen weken schreven ruim 2.000 inwoners van Vlaams-Brabant zich in op deze groepsaankoop. Hierdoor kon bij de veiling op 29 november een uitzonderlijke korting worden bedongen van 21,7% ten opzichte van de huidige marktprijzen.

De prijs voor een standaard systeem van 14 blauwe panelen komt zo op 4.165 EUR (incl. 6% btw). Dat is meer dan 1.140 EUR onder de marktprijs. De winnende leveranciers zijn Gutami Solar Projects uit Beringen en IZEN uit Lille.

Voor eind december ontvangen alle ingeschreven deelnemers een persoonlijk aanbod. Hierin staat een persoonlijk voorstel op maat, berekend op basis van de informatie die ze bij hun inschrijving doorgaven. Daarnaast staan de garanties die geboden worden binnen de groepsaankoop er uitgebreid beschreven. Tijdens deze acceptatieperiode vinden verschillende informatieavonden plaats, verspreid over de hele provincie. We bieden zo de deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen aan de organisatoren en de leveranciers. Deelnemers hebben tot en met 31 januari 2018 de tijd om te beslissen of ze hun persoonlijk voorstel accepteren.

 

 

  

  

  

WELKOM BIJ GUTAMI SOLAR PROJECTS

Gutami Solar Projects is reeds voor de tiende keer leverancier voor een groepsaankoop zonnepanelen begeleid door iChoosr. Ook in Nederland hebben we aan onze expertise en ervaring gebouwd en zijn we momenteel met de start van een volgende groepsaankoop begonnen.
In het kader van de groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie Vlaams-Brabant hopen we dat wij u van dienst mogen zijn en samen te streven naar een hoge kwaliteit. Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar in Nederland en België al ruim 10.000 daken van een zonnepanelensysteem voorzien. 

   

Waarom klanten tevreden zijn over Gutami:

  • Professioneel en ervaren
  • Goede service, ook na installatie
  • Gecertificeerde installateurs die veilig werken
  • Kwaliteit en garantie gewaarborgd
  • Goede producten en garantievoorwaarden

 

STERK EN DUURZAAM NETWERK

Gutami Solar België maakt onderdeel uit van Gutami Holding. Gutami Holding is wereldwijd actief en bestaat uit een 18-tal ondernemingen. Alle ondernemingen zijn werkzaam op het gebied van duurzame energie. Gutami Holding heeft o.a. kantoren en faciliteiten o.a. in Beringen (België), Heerenveen, Apeldoorn en Alkmaar (Nederland), Amman (Jordanië), Jiangxi (China), Medellín (Colombia) en Braeside (Australië). 

ONZE HISTORIE IN HET KORT

Gutami Solar was reeds een gevestigde naam in de solarbranche in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2009 (onder de naam Solar Centrum Noord) en onderscheidt zich door goede service, kennis van zake en een breed productportfolio met een hoge kwaliteitsstandaard. Sinds 28 maart 2015 is ook een groothandel en projectafdeling gevestigd in Belgisch Limburg zodat ook de Belgische markt optimaal bediend kan worden. 

  

Installatie van Gutami Solar Projects uit de groepsaankoop zonnepanelen

  

WIST U DAT?
Het Gutami Holding netwerk belevert, installeert en onderhoudt wereldwijd PV-installaties van uiteenlopende vermogens. Gutami Holding is naast groothandel tevens direct betrokken bij Tautus, de Nederlandse marktleider op het gebied van verduurzaming van maatschappelijk vastgoed. 

  

  

GUTAMI SOLAR PROJECTS
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
Belgie


Vlaams-Brabant kiest
+32 (0) 11 71 93 04
[email protected]