Wij kiezen Limburg 3 (2019)

De zomer komt eraan en Gutami Solar Projects staat opnieuw voor u klaar in een nieuwe groepsaankoop!


Gutami Solar Projects is reeds voor de vijftiende keer leverancier voor een groepsaankoop zonnepanelen begeleid door iChoosr. Ook in Nederland hebben we verder aan onze expertise en ervaring gebouwd.

In het kader van de groepsaankoop zonnepanelen in Limburg, hopen we dat wij ook u van dienst mogen zijn en samen te streven naar een hoge kwaliteit. Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar Projects in Nederland en België al ruim 10.000 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.

Welkom bij Gutami Solar Projects
 

Gutami Solar Projects is reeds voor de vijftiende keer leverancier voor een groepsaankoop zonnepanelen begeleid door iChoosr. Ook in Nederland hebben we aan onze expertise en ervaring gebouwd en zijn we momenteel met de start van een volgende groepsaankoop begonnen.


In het kader van de groepsaankoop zonnepanelen in de Provincie Limburg hopen we dat wij u van dienst mogen zijn en samen te streven naar een hoge kwaliteit. Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar in Nederland en België al ruim 10.000 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.

WAAROM KLANTEN TEVREDEN ZIJN OVER GUTAMI SOLAR PROJECTS

  • Professioneel en ervaren
  • Goede service, ook na installatie
  • Gecerticeerde installateurs die veilig werken
  • Kwaliteit en garantie gewaarborgd
  • Goede producten en garantievoorwaarden

STERK EN DUURZAAM NETWERK

Gutami Solar België maakt onderdeel uit van Gutami Holding. Gutami Holding is wereldwijd actief en bestaat uit een 18-tal ondernemingen. Alle ondernemingen zijn werkzaam op het gebied van duurzame energie. Gutami Holding heeft kantoren en faciliteiten o.a. in Beringen (België), Heerenveen, Apeldoorn en Alkmaar (Nederland), Amman (Jordanië), Jiangxi (China), Medellín (Colombia) en Braeside (Australië).

  

ONZE HISTORIE IN HET KORT

Gutami Solar was reeds een gevestigde naam in de solar- branche in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2009 (onder de naam Solar Centrum Noord) en onderscheidt zich door goede service, kennis van zake en een breed product- portfolio met een hoge kwaliteitsstandaard. Sinds 28 maart 2015 is ook een groothandel en projectafdeling gevestigd in Belgisch Limburg zodat ook de Belgische markt optimaal bediend kan worden.

WIST U?

Onder de Gutami Holding valt, buiten de groepsaankopen, ook nog de groothandel. We zijn tevens direct betrokken bij Tautus, de Nederlandse marktleider op het gebied van ver- duurzaming van maatschappelijk vastgoed.

GUTAMI SOLAR PROJECTS

Contactgegevens
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
Belgie

Limburg kiest
+32 (0) 11 71 93 04
[email protected]

Openinguren

Maandag - donderdag
08u00 – 16u30

Vrijdag
08u00 – 14u30