Wij kiezen Limburg 2 (2018)

Gutami Solar Projects

Gutami Solar Projects is een afdeling van Gutami Solar die instaat voor groepsaankopen

Zonnepanelen in België en Nederland. Gutami Solar plaatste reeds meer dan 10.000 installaties en won 11 van de 12 aanbestedingen die in Vlaanderen werden uitgeschreven. Terecht worden we een grote speler in deze sector genoemd, en daar zijn we trots op!

Gutami Solar is een solide en betrouwbare partner: ook voor u!

 

PERSBERICHT

 

Limburgers kopen samen groene energie aan bij Gutami uit Beringen
Een duizendtal Limburgse gezinnen krijgen binnenkort pv-panelen op hun dak van Gutami Solar uit Beringen. Het bedrijf van Marina Doggen kwam als winnaar uit de veiling voor de groepsaankoop van zonnepanelen georganiseerd door Het Belang van Limburg en iChoosr. “Wij zijn heel blij dat zoveel Limburgers in zee gaan met een Limburgse partij voor de aanmaak van hun groene energie”, zegt een trotse en ambitieuze Marina Doggen.

Het gaat goed met Gutami Solar, een onderdeel van de Berrentec-groep. Zeer goed zelfs. De groothandel in zonnepanelen haalde niet alleen de groepsaankoop in Limburg binnen, maar wist ook de Nederlandse provincie Gelderland te overtuigen van hun kwalitatief zonnepanelensysteem aan een scherpe prijs. “In Vlaanderen zijn we op projectmatig vlak de grootste. In elke provincie zijn we vertegenwoordigd. Tegen 2020 hopen we dat ook in Nederland te zijn voor de residentiële markt”, klinkt het.

Groei
De hemel voor de zonnepanelenmarkt lijkt na de zware crisis van 2013 daarmee helemaal opgeklaard te zijn. “Ook op B2B-vlak willen we blijven scoren en verder groeien. Vijf jaar geleden zijn we gestart met 4 mensen en nu tellen we 30 werknemers en een 80-tal onderaannemers. De afgelopen drie maanden hebben we zeven mensen aangeworven. Momenteel staan er zelfs nog vijf vacatures open. De omzet? Dit jaar mikken we op 25 miljoen euro. Voor 2019 is 30 miljoen euro de ambitie en hopen we niet alleen in Vlaanderen, maar vooral in Nederland onze positie aanzienlijk te versterken. Daarnaast willen wij ook meer inzetten op storage en de plaatsing van ledverlichting. Voor de kleinere projecten hopen we via Berrentec potentiële klanten te overtuigen om met ons in zee te gaan voor warmtepompen, warmtepompboilers, zonnepanelen, ventilatie en condensatieketels.”

  

  

Welkom bij Gutami Solar Projects
 

Gutami Solar Projects is reeds voor de elfde keer leverancier voor een groepsaankoop zonnepanelen begeleid door iChoosr. Ook in Nederland hebben we aan onze expertise en ervaring gebouwd en zijn we momenteel met de start van een volgende groepsaankoop begonnen.
In het kader van de groepsaankoop zonnepanelen in de Provincie Limburg hopen we dat wij u van dienst mogen zijn en samen te streven naar een hoge kwaliteit. Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar in Nederland en België al ruim 10.000 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.

WAAROM KLANTEN TEVREDEN ZIJN OVER GUTAMI SOLAR PROJECTS

  • Professioneel en ervaren
  • Goede service, ook na installatie
  • Gecerticeerde installateurs die veilig werken
  • Kwaliteit en garantie gewaarborgd
  • Goede producten en garantievoorwaarden

STERK EN DUURZAAM NETWERK

Gutami Solar België maakt onderdeel uit van Gutami Holding. Gutami Holding is wereldwijd actief en bestaat uit een 18-tal ondernemingen. Alle ondernemingen zijn werkzaam op het gebied van duurzame energie. Gutami Holding heeft kantoren en faciliteiten o.a. in Beringen (België), Heerenveen, Apeldoorn en Alkmaar (Nederland), Amman (Jordanië), Jiangxi (China), Medellín (Colombia) en Braeside (Australië).

  

ONZE HISTORIE IN HET KORT

Gutami Solar was reeds een gevestigde naam in de solarbranche in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2009 (onder de naam Solar Centrum Noord) en onderscheidt zich door goede service, kennis van zake en een breed productportfolio met een hoge kwaliteitsstandaard. Sinds 28 maart 2015 is ook een groothandel en projectafdeling gevestigd in Belgisch Limburg zodat ook de Belgische markt optimaal bediend kan worden.

WIST U?

Onder de Gutami Holding valt, buiten de groepsaankopen, ook nog de groothandel. We zijn tevens direct betrokken bij Tautus, de Nederlandse marktleider op het gebied van verduurzaming van maatschappelijk vastgoed.

GUTAMI SOLAR PROJECTS
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
Belgie

Limburg kiest
+32 (0) 11 71 93 04
[email protected]

Maandag t.e.m. Donderdag

08u00 – 16u30

Vrijdag
08u00 – 14u30