Groepsaankoop Zonnepanelen 1 (2018)

Gutami Solar Projects

Gutami Solar Projects is een afdeling van Gutami Solar die instaat voor groepsaankopen zonnepanelen in België en Nederland.

Wij hebben al 9500 gezinnen gelukkig gemaakt door een zonnepanelen installatie via een groepsaankoop te plaatsen. Terecht worden we een grote speler in deze sector genoemd, en daar zijn we trots op!

Gutami Solar Projects is een solide en betrouwbare partner: ook voor u!

 

BERICHT ORGANISATOR

Groepsaankoop Zonnepanelen

 

Het leven is leuker zonder elektriciteitsfactuur!

Een wereld zonder elektriciteitsfactuur, daar gaan we voor. Daarom hebben we Gutami Solar Projects geselecteerd, met wie we een interessante deal hebben gesloten om een groepsaankoop van zonnepanelen  te starten. Doe mee en geniet van één van de zonnepanelen pakketten met € 250 groepskorting! 

 

Inschrijven kan via: 

https://info.samengoedkoper.be/groepsaankoop-zonnepanelen-gutami/

Welkom bij Gutami Solar Projects

Gutami Solar Projects heeft een uitgesproken ervaring op het vlak van groepsaankopen zonnepanelen. We werken hiervoor samen met verschillende organisatoren. Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar Projects in Nederland en België al ruim 9.500 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.

In het kader van de groepsaankoop zonnepanelen Samen Sterker via Bobex, hopen we dat wij ook u van dienst mogen zijn en samen te streven naar een hoge kwaliteit.

WAAROM KLANTEN TEVREDEN ZIJN OVER GUTAMI SOLAR PROJECTS

  • Professioneel en ervaren team
  • Goede service, ook na installatie
  • Gecerticeerde installateurs die veilig werken
  • Kwaliteit en garantie gewaarborgd
  • Goede producten en garantievoorwaarden

 

STERK EN DUURZAAM NETWERK

Gutami Solar België maakt onderdeel uit van Gutami Holding. Gutami Holding is wereldwijd actief en bestaat uit een 18-tal ondernemingen. Alle ondernemingen zijn werkzaam op het gebied van duurzame energie. Gutami Holding heeft kantoren en faciliteiten o.a. in Beringen (België), Heerenveen, Apeldoorn en Alkmaar (Nederland), Amman (Jordanië), Jiangxi (China), Medellín (Colombia) en Braeside (Australië).

  

ONZE HISTORIE IN HET KORT

Gutami Solar was reeds een gevestigde naam in de solarbranche in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2009 (onder de naam Solar Centrum Noord) en onderscheidt zich door goede service, kennis van zake en een breed productportfolio met een hoge kwaliteitsstandaard. Sinds 28 maart 2015 is ook een groothandel en projectafdeling gevestigd in Belgisch Limburg zodat ook de Belgische markt optimaal bediend kan worden.

 

WIST U?

Onder de Gutami Holding valt, buiten de groepsaankopen, ook nog de groothandel. We zijn tevens direct betrokken bij Tautus, de Nederlandse marktleider op het gebied van verduurzaming van maatschappelijk vastgoed.

GUTAMI SOLAR PROJECTS
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
Belgie

Limburg kiest
+32 (0) 11 71 93 04
[email protected]

Maandag t.e.m. Donderdag

08u00 – 16u30

Vrijdag
08u00 – 14u30