Groepsaankoop Oost-Vlaanderen 3 (2018)

Gutami Solar Projects staat opnieuw voor u klaar!

Gutami Solar staat in voor groepsaankopen zonnepanelen in België en Nederland. Wij plaatste met trots al meer dan 10.000 installaties en wonnen, met deze 3de aankoop in Oost-Vlaanderen, al 12 van de 13 aanbestedingen die in Vlaanderen werden uitgeschreven door Ichoosr. Terecht worden we een grote speler in deze sector genoemd, en daar zijn we trots op! Gutami Solar is een solide en betrouwbare partner: ook voor u!

 

PERSBERICHT

Bijna 9 000 deelnemers voor de derde groepsaankoop zonnepanelen.

Maandag 14 mei 2018 — Na 2 eerdere heel succesvolle groepsaankopen voor zonnepanelen, lanceerde Provincie Oost-Vlaanderen eind maart een derde groepsaankoop. Bijna 9 000 Oost-Vlamingen schreven zich hiervoor gratis en vrijblijvend in. Provincie Oost-Vlaanderen en iChoosr, de projectbegeleider die hiervoor werd aangesteld, hopen dankzij het interessant aanbod een groot aantal mensen te overtuigen om zonnepanelen te plaatsen.

De veiling vond plaats op 2 mei tussen verschillende op kwaliteit beoordeelde leveranciers. Zij konden hun beste bod uitbrengen voor een installatie inclusief plaatsing, aansluiting en elektrische keuring. Dankzij de grote groep geïnteresseerden werd een prijs geboden die gemiddeld 28,4% onder de marktprijzen ligt. Een standaard systeem van iets meer dan 4kWp kost zo 3 999 EUR. Dat is meer dan 1 600 EUR onder de marktprijs*. Afhankelijk van o.a. de ligging en de grootte van de installatie, verdien je de kost van deze installatie gemiddeld op 6 jaar terug en bespaar je gemiddeld 600 euro op je energierekening in het eerste jaar. De winnende leveranciers zijn KTI-WTI, Gutami Solar Projects en Vannec. Zij streven allen naar maximale samenwerking met installateurs uit Oost-Vlaanderen.

Gedeputeerde Peter Hertog, bevoegd voor Energie, reageert enthousiast: “Wij zijn erg blij met het resultaat van de veiling. Er werd een mooie korting behaald. Dankzij de voorbije groepsaankopen hebben we intussen bijna 6 000 zonnepanelensystemen geplaatst en goedgekeurd. Goed voor 4 763 ton minder CO2-uitstoot per jaar. Hierdoor maken we met z’n allen verder werk van een klimaatgezond Oost-Vlaanderen. De Provincie wil de uitstoot van broeikasgassen drastisch terugdringen en tegen 2050 klimaatneutraal zijn. We doen dit onder andere door maximaal in te zetten op energiebesparing en productie van hernieuwbare energie. Met deze actie willen we zonne-energie toegankelijker maken voor onze inwoners.”

Je kan nog tot en met 30 juni vrijblijvend inschrijven via www.oost-vlaanderen.be/zonnepanelen.

Alle deelnemers die zich inschreven voor deze groepsaankoop ontvangen vanaf eind mei een persoonlijk voorstel. Dit is gebaseerd op de informatie die ze bij hun inschrijving doorgaven. Hierin krijgen ze ook een overzicht over alle garanties die bij de groepsaankoop worden aangeboden. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een uitnodiging om een informatieavond in hun buurt bij te wonen. Op zo’n avond kunnen zij kennismaken met de organisatoren en de leverancier en krijgen ze de mogelijkheid om vragen stellen. Deelnemers hebben tot en met 30 juni de tijd om te beslissen of ze hun persoonlijk voorstel al dan niet accepteren.

* Het gemiddelde over alle groepsaankopen waar deelnemers zich voor inschrijven is een systeem van ongeveer 4kWp. Dit komt overeen met 15 panelen van 275 Wp. De gemiddelde marktprijs wordt door iChoosr jaarlijks meerdere malen bepaald door onderzoek te doen naar prijzen van een vergelijkbaar aanbod in de reguliere markt.

   

Gutami Solar Projects is reeds voor de twaalfde keer leverancier voor een groepsaankoop zonnepanelen begeleid door iChoosr. Ook in Nederland hebben we aan onze expertise en ervaring gebouwd.

In het kader van de groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie Oost-Vlaanderen hopen we dat wij u van dienst mogen zijn en samen te streven naar een hoge kwaliteit. Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar in Nederland en België al ruim 7.000 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.

  

WAAROM KLANTEN TEVREDEN ZIJN OVER GUTAMI SOLAR PROJECTS

  • Professioneel en ervaren
  • Goede service, ook na installatie
  • Gecerticeerde installateurs die veilig werken
  • Kwaliteit en garantie gewaarborgd
  • Goede producten en garantievoorwaarden


STERK EN DUURZAAM NETWERK
Gutami Solar België maakt onderdeel uit van Gutami Holding. Gutami Holding is wereldwijd actief en bestaat uit een 18-tal ondernemingen. Alle ondernemingen zijn werkzaam op het gebied van duurzame energie. Gutami Holding heeft o.a. kantoren en faciliteiten in Beringen (België), Heerenveen, Apeldoorn en Alkmaar (Nederland), Amman (Jordanië), Jiangxi (China), Medellín (Colombia) en Braeside (Australië).

 

ONZE HISTORIE IN HET KORT
Gutami Solar was reeds een gevestigde naam in de solarbranche in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2009 (onder de naam Solar Centrum Noord) en onderscheidt zich door goede service, kennis van zake en een breed productportfolio met een hoge kwaliteitsstandaard.
Sinds 28 maart 2015 is ook een groothandel en projectafdeling gevestigd in Belgisch Limburg zodat ook de Belgische markt optimaal bediend kan worden. 

 

 

ONZE PARTNER: ECO-DEGELEK

Voor het vlot uitvoeren van alle installaties van de groeps- aankoop zonnepanelen van de provincie Oost-Vlaanderen, doet Gutami Solar Projects beroep op onze betrouwbare partner. Het doel hiervan is natuurlijk dat klanten door de nabijheid van de leveranciers snel en goed bediend worden.

Eco-Degelek, een gevestigde waarde uit Kortrijk, zal de plaatsingen van de PV-installaties verzorgen. Het bedrijf heeft jaren ervaring en is gekend voor zijn kwalitatieve af- werking en service.

 

 

WIST U?
Het Gutami Holding netwerk belevert, installeert en onderhoudt wereldwijd PV-installaties van uiteenlopende vermogens. Gutami Holding is naast groothandel tevens direct betrokken bij Tautus, de Nederlandse marktleider op het gebied van verduurzaming van maatschappelijk vastgoed. 

GUTAMI SOLAR PROJECTS
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
Belgie

Groepsaankoop Oost-Vlaanderen 3
+32 (0) 11 71 93 04
[email protected]

Maandag t.e.m. Donderdag

08u00 – 16u30

Vrijdag
08u00 – 14u30