Groepsaankoop Oost-Vlaanderen 2 (2017)

Bijna 12.000 deelnemers voor de tweede groepsaankoop zonnepanelen

Na een zeer succesvolle eerste groepsaankoop zonnepanelen, lanceerde de Provincie Oost- Vlaanderen eind maart een tweede groepsaankoop. Maar liefst 11.800 Oost-Vlamingen schreven zich hiervoor gratis en vrijblijvend in. De Provincie Oost-Vlaanderen en haar partner iChoosr hopen dankzij het interessant aanbod een groot aantal mensen te overtuigen om zonnepanelen te plaatsen.

De veiling vond plaats op 10 mei tussen verschillende op kwaliteit beoordeelde leveranciers. Zij konden hun beste bod uitbrengen voor een installatie inclusief plaatsing, aansluiting en elektrische keuring. Dankzij de grote groep geïnteresseerden werd een prijs geboden die gemiddeld 26,8% onder de marktprijzen ligt. Een standaard systeem van iets meer dan 4kWp kost zo 4.075 EUR. Dat is meer dan 1.500 EUR onder de marktprijs*. De winnende leveranciers zijn KTI-WTI, Gutami Solar Projects, IZEN en Vannec. Zij streven allen naar maximale samenwerking met installateurs uit Oost-Vlaanderen.

Gedeputeerde Peter Hertog, bevoegd voor energie, reageert enthousiast: "Wij zijn erg blij met de vier winnende leveranciers. Zij hebben ervaring met groepsaankopen en kennen de meerwaarde ervan. Daardoor zijn ze in staat om een goede berekening van de kosten en de baten te maken. "

De 12.000 deelnemers die zich inschreven voor deze groepsaankoop ontvangen vanaf eind mei een persoonlijk voorstel. Dit is gebaseerd op de informatie die ze bij hun inschrijving doorgaven. Hierin krijgen ze ook een overzicht over alle garanties die bij de groepsaankoop worden aangeboden. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een uitnodiging om een informatieavond in hun buurt bij te wonen. Op zo’n avond kunnen zij kennismaken met de organisatoren en de leverancier en krijgen ze de mogelijkheid om vragen stellen. Deelnemers hebben tot en met 30 juni de tijd om te beslissen of ze hun persoonlijk voorstel al dan niet accepteren.

*Het gemiddelde over alle groepsaankopen waar deelnemers zich voor inschrijven is een systeem van ongeveer 4kWp. 15 panelen van 270 Wp leveren een systeem op van iets meer dan 4 kWp. De gemiddelde marktprijs wordt door iChoosr jaarlijks meerdere malen bepaald door onderzoek te doen naar prijzen van een vergelijkbaar aanbod in de reguliere markt. 

 

Het publiek (en de pers) kan voor info terecht bij: Provincie Oost-Vlaanderen
Gratis nummer 0800 26 803 (werkdagen van 9 tot 17 uur) [email protected] www.oost-vlaanderen.be/zonnepanelen

(enkel voor de pers): Gedeputeerde Peter Hertog Gouvernementstraat 1, 9000 Gent 09 267 82 53 

 

Gutami Solar Projects is reeds voor de zevende keer leverancier voor een groepsaankoop zonnepanelen begeleid door iChoosr. Ook in Nederland hebben we aan onze expertise en ervaring gebouwd. In het kader van de groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie Oost-Vlaanderen hopen we dat wij u van dienst mogen zijn en samen te streven naar een hoge kwaliteit. Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar in Nederland en België al ruim 7.000 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.

  

WAAROM KLANTEN TEVREDEN ZIJN OVER GUTAMI SOLAR PROJECTS

  • Professioneel en ervaren
  • Goede service, ook na installatie
  • Gecerticeerde installateurs die veilig werken
  • Kwaliteit en garantie gewaarborgd
  • Goede producten en garantievoorwaarden


STERK EN DUURZAAM NETWERK
Gutami Solar België maakt onderdeel uit van Gutami Holding. Gutami Holding is wereldwijd actief en bestaat uit een 18-tal ondernemingen. Alle ondernemingen zijn werkzaam op het gebied van duurzame energie. Gutami Holding heeft o.a. kantoren en faciliteiten in Beringen (België), Heerenveen, Apeldoorn en Alkmaar (Nederland), Amman (Jordanië), Jiangxi (China), Medellín (Colombia) en Braeside (Australië).

 

ONZE HISTORIE IN HET KORT
Gutami Solar was reeds een gevestigde naam in de solarbranche in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2009 (onder de naam Solar Centrum Noord) en onderscheidt zich door goede service, kennis van zake en een breed productportfolio met een hoge kwaliteitsstandaard.
Sinds 28 maart 2015 is ook een groothandel en projectafdeling gevestigd in Belgisch Limburg zodat ook de Belgische markt optimaal bediend kan worden. 

 

ONZE PARTNER: ECO-DEGELEK
Voor het vlot uitvoeren van alle installaties van de groepsaankoop zonnepanelen van de provincie Oost-Vlaanderen, doet Gutami Solar Projects beroep op onze betrouwbare partner. Het doel hiervan is natuurlijk dat klanten door de nabijheid van de leveranciers snel en goed bediend worden.
Eco-Degelek, een gevestigde waarde uit Kortrijk, zal de plaatsingen van de PV-installaties verzorgen. Het bedrijf heeft jaren ervaring en is gekend voor zijn kwalitatieve afwerking en service. 

 

WIST U?
Het Gutami Holding netwerk belevert, installeert en onderhoudt wereldwijd PV-installaties van uiteenlopende vermogens. Gutami Holding is naast groothandel tevens direct betrokken bij Tautus, de Nederlandse marktleider op het gebied van verduurzaming van maatschappelijk vastgoed. 

GUTAMI SOLAR PROJECTS
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
Belgie


Groepsaankoop Oost-Vlaanderen:
+32 (0) 11 71 93 04
[email protected]