Groepsaankoop Oost-Vlaanderen 1 (2016)

Meer dan 10 000 deelnemers aan groepsaankoop zonnepanelen!

Meer dan 10 000 Oost-Vlamingen schreven zich in voor de eerste groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie Oost-Vlaanderen. Hiermee worden de hoge verwachtingen ruimschoots ingelost. De Provincie Oost-Vlaanderen en haar partner iChoosr hopen met het interessante aanbod een groot aantal mensen te overtuigen om een zonnepanelensysteem te installeren.

Op 24 mei vond de veiling plaats. Verschillende gekwalificeerde leveranciers hebben hun beste bod uitgebracht. Dankzij het grote aantal deelnemers aan de groepsaankoop werd een prijs geboden die gemiddeld 23,6% onder de gangbare prijzen op de markt ligt. Een standaard systeem van iets meer dan 4 kWp kost zo 4 770 EUR. Dat is meer dan 1400 EUR onder de marktprijs*. De winnende leveranciers zijn IZEN uit Lille, KTI-WTI uit Zandhoven en Gutami Solar Projects uit Beringen. Zij streven allen naar maximale samenwerking met installateurs uit Oost-Vlaanderen.

Gedeputeerde Peter Hertog, bevoegd voor energie, reageert enthousiast: "Wij zijn erg blij met de drie winnende leveranciers. Zij hebben ervaring met groepsaankopen en kennen de meerwaarde ervan. Daardoor zijn ze in staat om een goede berekening van de kosten en de baten te maken. "

De 10 000 deelnemers die zich de afgelopen maanden hebben ingeschreven voor de groepsaankoop, ontvangen begin juni een persoonlijk voorstel. Hierin staat een aanbod op maat, berekend op basis van de informatie die ze bij hun inschrijving doorgaven. Ook de garanties staan er uitgebreid in beschreven. Wie nog vragen heeft, kan terecht bij de organisatoren en de leveranciers op een informatieavond in hun buurt. Deelnemers hebben tot en met 8 juli de tijd om te beslissen of ze hun persoonlijk voorstel accepteren.

*Het gemiddelde over alle groepsaankopen waar deelnemers zich voor inschrijven is een systeem van 16 panelen groot. 16 panelen van 260 Wp leveren een systeem op van iets meer dan 4 kWp. De gemiddelde marktprijs wordt door iChoosr jaarlijks meerdere malen bepaald door onderzoek te doen naar prijzen van een vergelijkbaar aanbod in de reguliere markt.

Het publiek (en de pers) kan voor info terecht bij:

Provincie Oost-Vlaanderen
Gratis nummer 0800 26 803 (werkdagen van 9 tot 17 uur)
[email protected]
www.oost-vlaanderen.be/zonnepanelen

(enkel voor de pers):
Gedeputeerde Peter Hertog
Gouvernementstraat 1, 9000 Gent
09 267 82 53 

WELKOM BIJ GUTAMI SOLAR 

Gutami Solar Projects is reeds voor de vierde keer leverancier voor een groepsaankoop zonnepanelen begeleid door iChoosr.

Ook in Nederland hebben we aan onze expertise en ervaring gebouwd. 

In het kader van de groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie Oost-Vlaanderen hopen we dat wij u van dienst mogen zijn en samen te streven naar een hoge kwaliteit. 

Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar in Nederland en België al ruim 6.500 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.

 

WAAROM KLANTEN TEVREDEN ZIJN OVER GUTAMI SOLAR PROJECTS

  • Professioneel en ervaren
  • Goede service, ook na installatie
  • Gecertificeerde installateurs die veilig werken
  • Kwaliteit en garantie gewaarborgd
  • Goede producten en garantievoorwaarden

 

STERK EN DUURZAAM NETWERK
Gutami Solar België̈ maakt onderdeel uit van Gutami Holding. Gutami Holding is wereldwijd actief en bestaat uit een 18-tal ondernemingen. Alle ondernemingen zijn werkzaam op het gebied van duurzame energie. Gutami Holding heeft o.a. kantoren en faciliteiten in Beringen (België̈), Heerenveen, Apeldoorn en Alkmaar (Nederland), Amman (Jordanië̈), Jiangxi (China), Medellín (Colombia) en Braeside (Australië̈). 

 

ONZE HISTORIE IN HET KORT

Gutami Solar was reeds een gevestigde naam in de solarbranche in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2009 (onder de naam Solar Centrum Noord) en onderscheidt zich door goede service, kennis van zake en een breed productportfolio met een hoge kwaliteitsstandaard.

Sinds 28 maart 2015 is ook een groothandel en projectafdeling gevestigd in Belgisch Limburg zodat ook de Belgische markt optimaal bediend kan worden. 

  

   

ECOMATIX EN DEGELEK
Voor het vlot uitvoeren van alle installaties van de groepsaankoop zonnepanelen van de provincie Oost-Vlaanderen, doet Gutami Solar Projects beroep op twee betrouwbare partners. Het doel hiervan is natuurlijk dat klanten door de nabijheid van de leveranciers snel en goed bediend worden.
Het bedrijf Ecomatix is gevestigd in Brugge en heeft ruime ervaring met het uitwerken van gedetailleerde offertes en inspecties bij u thuis.

Degelek, een gevestigde waarde uit Kortrijk, zal de plaatsingen van de PV-installaties zelf verzorgen. Het bedrijf heeft jaren ervaring en is gekend voor zijn kwalitatieve afwerking en service.

Beide bedrijven zijn reeds langer actief in groene energie.

 

 

Installatie van Gutami Solar Projects uit de groepsaankoop zonnepanelen van de provincie Antwerpen

 

WIST U?
Het Gutami Holding netwerk belevert, installeert en onderhoudt wereldwijd PV-installaties van uiteenlopende vermogens. Gutami Holding is naast groothandel tevens direct betrokken bij Tautus, de Nederlandse marktleider op het gebied van verduurzaming van maatschappelijk vastgoed.

 

   
GUTAMI SOLAR PROJECTS

Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
Belgie


Groepsaankoop Oost-Vlaanderen:
+ 32 (0) 11 71 93 04
[email protected]