Groepsaankoop Antwerpen 5 (2018)

Gutami Solar Projects staat opnieuw voor u klaar!

Gutami Solar staat in voor groepsaankopen zonnepanelen in België en Nederland. Wij plaatste met trots al meer dan 9.000 installaties en wonnen, met deze 5de aankoop in Antwerpen, al 13 van de 14 aanbestedingen die in Vlaanderen werden uitgeschreven door Ichoosr.

Terecht worden we een grote speler in deze sector genoemd, en daar zijn we trots op! Gutami Solar is een solide en betrouwbare partner: ook voor u!

PERSBERICHT

Meer dan 12.200 inwoners van de provincie Antwerpen willen zonnepanelen in groep aankopen.

IZEN uit Lille, KTI-WTI uit Zandhoven en Gutami uit Beringen bieden korting van ruim 20 procent

Afgelopen weken schreven ruim 12.200 Inwoners van de provincie Antwerpen zich in voor de vijfde editie van groepsaankoop zonnepanelen. De provincie Antwerpen zet zo wederom flinke stappen richting duurzame energie. De zonnepaneleninstallaties zullen gemiddeld 20,6 procent goedkoper zijn dan de huidige gemiddelde marktprijs.

Interessante prijs dankzij grote interesse
De interesse in de provincie Antwerpen voor zonne-energie is groot: meer dan 12.200 inwoners van de provincie Antwerpen schreven zich in. De groepsaankoop wordt voor het vijfde jaar op rij georganiseerd door de Provincie Antwerpen. iChoosr, onafhankelijke organisator van groepsaankopen, begeleidt het verloop van de groepsaankoop en de leveranciersselectie.

Dankzij de grote groep deelnemers werd er een interessante prijs verkregen tijdens de veiling waaraan gekwalificeerde leveranciers mochten deelnemen. Inwoners van de provincie Antwerpen zullen voor hun zonnepanelensysteem gemiddeld 20,6 % minder betalen dan de gemiddelde marktprijs. De kostprijs voor een systeem van 15 blauwe zonnepanelen bedraagt 4.468 euro (incl 6% btw). Dat is ruim 1.100 euro onder de marktprijs.

Inga Verhaert van de Provincie Antwerpen reageert enthousiast: “Investeren in zonne- energie wordt via de groepsaankoop voor meer en meer inwoners van de provincie Antwerpen een haalbare kaart. Samen kunnen we nog veel winst halen met zonnepanelen. De CO2-reductie met hernieuwbare energie maakt onze provincie weer een stukje groener”.

IZEN, KTI-WTI en GUTAMI zorgen voor de installaties
Bij deze groepsaankoop brengen vooraf gekwalificeerde leveranciers een bod uit op een veiling. De scherpste biedingen worden geselecteerd. Deze editie kwamen KTI- WTI, IZEN en GUTAMI als winnaars uit de bus.

De 3 leveranciers hebben allen verschillende jaren ervaring en namen eerder al deel aan een door iChoosr georganiseerde veiling. Zowel op vlak van productkwaliteit en garanties doorliepen ze probleemloos de selectieprocedure. De groepsaankoop staat garant voor een compleet zonnepanelensysteem, inclusief installatie, keuring, en garanties. In de garantievoorwaarden zit onder meer een garantie op opbrengst.

Frédéric Dumalin van iChoosr: “Via de verschillende garanties zorgen we ervoor dat de leverancier kwaliteit zal leveren. Zonnepanelen kunnen immers alleen optimaal opbrengen als degelijke producten goed geplaatst worden. Ook voorzien we steekproeven op de kwaliteit van de plaatsing.”

Aankoop via groepsaankoop terugverdiend in gemiddeld 7 jaar!
Zonnepanelen bestellen via een groepsaankoop is goedkoper, omdat de vaste kosten over een groter aantal klanten worden verdeeld. Daardoor wordt de aankoop sneller terugverdiend. Een zonnepaneleninstallatie gaat gemiddeld 25 jaar mee. Dankzij de korting van deze editie zullen inwoners van de provincie Antwerpen gemiddeld op 7 jaar hun investering volledig terugverdienen.

Online aanvraag persoonlijk voorstel
Alle deelnemers ontvangen vanaf 27 augustus een persoonlijk voorstel voor hun zonnepanelensysteem met de besparing en terugverdientijd voor hun situatie. Zij kiezen zelf of ze het persoonlijk voorstel accepteren.

In de provincie Antwerpen worden in september op verschillende locaties informatiesessies georganiseerd. Deelnemers kunnen zo kennis maken met de winnende leverancier in hun regio, de materialen bekijken en al hun vragen stellen. Er is ook een online webinar.

Gutami Solar Projects is reeds voor de dertiende keer leverancier voor een groepsaankoop zonnepanelen begeleid door iChoosr. Ook in Nederland hebben we aan onze expertise en ervaring gebouwd en zijn we momenteel met de start van een volgende groepsaankoop begonnen.

In het kader van de groepsaankoop zonnepanelen in de Provincie Antwerpen hopen we dat wij u van dienst mogen zijn en samen te streven naar een hoge kwaliteit. Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar in Nederland en België al ruim 9.000 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.

WAAROM KLANTEN TEVREDEN ZIJN OVER GUTAMI SOLAR PROJECTS
- Professioneel en ervaren
- Goede service, ook na installatie
- Gecertificeerde installateurs die veilig werken
- Kwaliteit en garantie gewaarborgd
- Goede producten en garantievoorwaarden

STERK EN DUURZAAM NETWERK
Gutami Solar België maakt onderdeel uit van Gutami Holding. Gutami Holding is wereldwijd actief en bestaat uit een 18-tal ondernemingen. Alle ondernemingen zijn werkzaam op het gebied van duurzame energie. Gutami Holding heeft kantoren en faciliteiten o.a. in Beringen (België), Heerenveen, Apeldoorn en Alkmaar (Nederland), Amman (Jordanië), Jiangxi (China), Medellín (Colombia) en Braeside (Australië).

ONZE HISTORIE IN HET KORT
Gutami Solar was reeds een gevestigde naam in de solar- branche in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2009 (onder de naam Solar Centrum Noord) en onderscheidt zich door goede service, kennis van zake en een breed product- portfolio met een hoge kwaliteitsstandaard. Sinds 28 maart 2015 is ook een groothandel en projectafdeling gevestigd in Belgisch Limburg zodat ook de Belgische markt optimaal bediend kan worden.

   

  

WIST U DAT?

Het Gutami Holding netwerk belevert, installeert en onder- houdt wereldwijd PV-installaties van uiteenlopende vermo- gens. Gutami Holding is naast groothandel tevens direct betrokken bij Tautus, de Nederlandse marktleider op het ge- bied van verduurzaming van maatschappelijk vastgoed.

GUTAMI SOLAR PROJECTS
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
Belgie

Groepsaankoop Antwerpen 5
+32 (0) 11 71 93 04
[email protected]

Maandag t.e.m. Donderdag

08u00 – 16u30

Vrijdag
08u00 – 14u30