Groepsaankoop Antwerpen 4 (2017)

Zonnepanelen 30% goedkoper met groepsaankoop

Opnieuw record korting bij 4e editie groepsaankoop provincie Antwerpen

Meer dan 12.000 gezinnen hebben zich ingeschreven voor de 4e groepsaankoop zonnepanelen van de provincie Antwerpen. De deelnemers kunnen nu gemiddeld 30.6% goedkoper zonnepanelen plaatsen. Dat betekent een recordkorting van 1.700 euro.

Op 9 augustus vond de veiling plaats. Verschillende gekwalificeerde leveranciers hebben hun beste bod uitgebracht. Dankzij het grote aantal deelnemers werd een prijs geboden die gemiddeld 30.6% onder de gangbare prijzen op de markt ligt. Een gemiddeld zonnepanelensysteem van 16 zonnepanelen kost via de groepsaankoop zo 4070 euro (BTW 6% incl.). Dat is meer dan 1.700 euro onder de marktprijs.

Inga Verhaert, gedeputeerde voor energie en initiatiefneemster reageert opgetogen: “Ik ben uiteraard erg blij met dit resultaat. We hebben dit jaar opnieuw een grote groep mensen bereikt. En daardoor hebben we ook een record korting bedongen. Het toont aan dat mensen veel vertrouwen hebben in onze groepsaankoop en in de dienstverlening van de provincie.”

De winnende leveranciers zijn KTI-WTI uit Zandhoven, Gutami Solar Projects uit Beringen en Sungevity uit Antwerpen. Zij hebben de laatste jaren brede ervaring opgebouwd binnen de groepsaankopen.

Markt in beweging
Inga Verhaert: “Het is nu meer dan ooit de moeite om deel te nemen aan de groepsaankoop. Want als je de rekening maakt, blijkt dat een gemiddeld gezin een zonnepanelensysteem ruim binnen de 10 jaar terugverdient. Met daarna nog minstens 15 jaar gratis stroom.“

De ruim 12.000 deelnemers die zich de afgelopen maanden hebben ingeschreven, ontvangen eind augustus een persoonlijk voorstel. Hierin staat een voorstel op maat, berekend op basis van de informatie die ze bij hun inschrijving doorgaven. Ook de garanties staan er uitgebreid in beschreven. Wie nog vragen heeft, kan altijd terecht bij de provincie en de leveranciers op een informatieavond in hun buurt. Deelnemers hebben tot en met 2 oktober de tijd om te beslissen of ze hun persoonlijk voorstel accepteren.

   

  

WELKOM BIJ GUTAMI SOLAR PROJECTS
Gutami Solar Projects is reeds voor de achtste keer leverancier voor een groepsaankoop zonnepanelen begeleid door iChoosr. Ook in Nederland hebben we aan onze expertise en ervaring gebouwd. In het kader van de groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie Antwerpen hopen we voor een 4de keer dat wij u van dienst mogen zijn en samen te streven naar een hoge kwaliteit. Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar in Nederland en België al ruim 7.500 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.

 

Waarom klanten tevreden zijn over Gutami:

  • Professioneel en ervaren
  • Goede service, ook na installatie
  • Gecertificeerde installateurs die veilig werken
  • Kwaliteit en garantie gewaarborgd
  • Goede producten en garantievoorwaarden

 

STERK EN DUURZAAM NETWERK

Gutami Solar België maakt onderdeel uit van Gutami Holding. Gutami Holding is wereldwijd actief en bestaat uit 18 ondernemingen. Alle ondernemingen zijn werkzaam op het gebied van duurzame energie. Gutami Holding heeft o.a. kantoren en faciliteiten in Beringen (België), Heerenveen, Apeldoorn en Alkmaar (Nederland), Amman (Jordanië), Jiangxi (China), Medellín (Colombia) en Braeside (Australië).

 

ONZE HISTORIE IN HET KORT

Gutami Solar was reeds een gevestigde naam in de solarbranche in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2009 (onder de naam Solar Centrum Noord) en onderscheidt zich door goede service, kennis van zake en een breed productportfolio met een hoge kwaliteitsstandaard.

Sinds 28 maart 2015 is ook een groothandel en projectafdeling gevestigd in Belgisch Limburg zodat ook de Belgische markt optimaal bediend kan worden.

   

   

   

WIST U DAT?
Het Gutami Holding netwerk belevert, installeert en onderhoudt wereldwijd PV-installaties van uiteenlopende vermogens. Gutami Holding is naast groothandel tevens direct betrokken bij Tautus, de Nederlandse marktleider op het gebied van verduurzaming van maatschappelijk vastgoed.

  

GUTAMI SOLAR PROJECTS
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
Belgie


Groepsaankoop Antwerpen:
+ 32 (0) 11 71 93 04
[email protected]