Groepsaankoop Antwerpen 3 (2016)

Zonnepanelen 26% goedkoper met groepsaankoop


Recordaantal inschrijvingen en grootste korting

Meer dan 14.000 gezinnen hebben zich ingeschreven voor de 3e groepsaankoop zonnepanelen van de provincie Antwerpen. De deelnemers kunnen nu gemiddeld 26,2% goedkoper zonnepanelen plaatsen. Hiermee overtreft de 3e editie van de groepsaankoop alle voorgaande. 

 

Inga Verhaert, gedeputeerde voor energie en initiatiefneemster reageert opgetogen: “Vorig jaar bereikten we al een grote groep mensen, zo’n 11.500. Dit jaar hebben nog meer nieuwe mensen zich ingeschreven. Een groot succes!  Ik ben uiteraard erg blij met deze resultaten. Een recordaantal inschrijvers en een record in bedongen korting tonen aan dat mensen veel vertrouwen hebben in onze groepsaankoop en in de dienstverlening van de provincie.”

 

Op 10 augustus vond de veiling plaats. Verschillende gekwalificeerde leveranciers hebben hun beste bod uitgebracht. Dankzij het grote aantal deelnemers werd een prijs geboden die gemiddeld 26.2 % onder de gangbare prijzen op de markt ligt. Een gemiddeld zonnepanelensysteem van 16 zonnepanelen kost via de groepsaankoop zo 4.587 euro. Dat is meer dan 1.600 euro onder de marktprijs.

De winnende leveranciers zijn IZEN uit Lille, KTI-WTI uit Zandhoven en Gutami Solar Projects uit Beringen. Zij hebben de laatste jaren brede ervaring opgebouwd binnen de groepsaankopen.

Veranderde markt

Inga Verhaert: “Het is nu meer dan ooit de moeite om deel te nemen aan de groepsaankoop. Want als je de rekening maakt, blijkt dat een gemiddeld gezin een zonnepanelensysteem ruim binnen de 10 jaar terugverdient. Met daarna nog minstens 15 jaar gratis stroom.“

 

De 14.000 deelnemers die zich de afgelopen maanden hebben ingeschreven, ontvangen eind augustus een persoonlijk voorstel. Hierin staat een voorstel op maat, berekend op basis van de informatie die ze bij hun inschrijving doorgaven. Ook de garanties staan er uitgebreid in beschreven. Wie nog vragen heeft, kan altijd terecht bij de provincie en de leveranciers op een informatieavond in hun buurt. Deelnemers hebben tot en met 3 oktober de tijd om te beslissen of ze hun persoonlijk voorstel accepteren.

   

  

WELKOM BIJ GUTAMI SOLAR
Gutami Solar Projects is reeds voor de vijfde keer leverancier voor een groepsaankoop zonnepanelen begeleid door iChoosr in België. Voor de Provincie Antwerpen is dit reeds de 3de keer. In het kader van deze groepsaankoop hopen we dat u Gutami Solar Projects kiest om u als ervaren projectbegeleider van dienst te zijn en samen te streven naar een hoge kwaliteit. Ook in Nederland hebben we verder aan onze expertise en ervaring gebouwd. Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar in België en Nederland al ruim 6.500 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.

 

Waarom klanten tevreden zijn over Gutami:

  • Professioneel en ervaren
  • Goede service, ook na installatie
  • Gecertificeerde installateurs die veilig werken
  • Kwaliteit en garantie gewaarborgd
  • Goede producten en garantievoorwaarden

 

STERK EN DUURZAAM NETWERK

Gutami Solar België maakt onderdeel uit van Gutami Holding. Gutami Holding is wereldwijd actief en bestaat uit 18 ondernemingen. Alle ondernemingen zijn werkzaam op het gebied van duurzame energie. Gutami Holding heeft o.a. kantoren en faciliteiten in Beringen (België), Heerenveen, Apeldoorn en Alkmaar (Nederland), Amman (Jordanië), Jiangxi (China), Medellín (Colombia) en Braeside (Australië).

 

ONZE HISTORIE IN HET KORT

Gutami Solar was reeds een gevestigde naam in de solar-branche in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2009 (onder de naam Solar Centrum Noord) en onderscheidt zich door goede service, kennis van zake en een breed productportfolio met een hoge kwaliteitsstandaard.

Sinds 28 maart 2015 is ook een groothandel en projectafdeling gevestigd in Belgisch Limburg zodat ook de Belgische markt optimaal bediend kan worden.

   

 

installatie van Gutami Solar Projects uit de groepsaankoop
zonnepanelen van de provincie Antwerpen 2014

 

WIST U DAT?
Het Gutami Holding netwerk belevert, installeert en onderhoudt wereldwijd PV-installaties van uiteenlopende vermogens. Gutami Holding is naast groothandel tevens direct betrokken bij Tautus, de Nederlandse marktleider op het gebied van verduurzaming van maatschappelijk vastgoed.

   
GUTAMI SOLAR PROJECTS

Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
Belgie


Groepsaankoop Antwerpen:
+ 32 (0) 11 71 93 04
[email protected]