Groepsaankoop Antwerpen 2 (2015)

26% goedkoper met groepsaankoop

26 augustus 2015

    
3 leveranciers zullen er voor zorgen dat er opnieuw een pak meer zonnepanelen verschijnen in de provincie Antwerpen. Zij wonnen de veiling voor de groepsaankoop die de provincie voor de tweede keer organiseerde. Meer dan 11.500 gezinnen hebben zich ingeschreven. Hiermee overtreft de tweede editie van de groepsaankoop de eerste al meteen. De deelnemers kunnen nu gemiddeld 26% goedkoper zonnepanelen plaatsen. 

Inga Verhaert, gedeputeerde voor energie en initatiefneemster reageert opgetogen:  “Vorig jaar bereikten we al een grote groep mensen, meer dan 10.000. Dit jaar hebben nog meer nieuwe mensen zich ingeschreven. Een ongelofelijk succes!  De eerste groepsaankoop zorgde voor 2400 nieuwe zonnepaneel-installaties. Daarmee werden er dubbel zoveel zonnepanelen geplaatst in Vlaanderen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Afwachten of dat dit jaar opnieuw gebeurt…”

Verschillende gekwalificeerde leveranciers van zonnepanelen hebben hun beste bod uitgebracht op een online veiling. Het resultaat is een prijs die gemiddeld 26% onder de gangbare prijzen op de markt ligt. De winnende leveranciers zijn IZEN uit Lille, KTI-WTI uit Zandhoven en Gutami Solar Projects uit Beringen. 

   

Veranderde markt
Het was voor veel mensen nog steeds niet duidelijk dat zonnepanelen een interessante investering zijn. Inga Verhaert: “In het laatste jaar is er veel veranderd, waardoor de energierekening fors is gestegen. Het is nu dus meer dan ooit de moeite om deel te nemen aan de groepsaankoop. Want als je de rekening maakt, blijkt dat een gemiddeld gezin een zonnepanelensysteem nog ruim binnen de 10 jaar terugverdient. Met daarna nog minstens 15 jaar gratis stroom. “

De 11.500 deelnemers die zich de afgelopen maanden hebben ingeschreven ontvangen vanaf volgende week een persoonlijk voorstel. Ze hebben tot en met 12 oktober de tijd om het te accepteren. In de maand september worden in de hele provincie informatieavonden georganiseerd voor deelnemers van de groepsaankoop. 

   

  

WELKOM BIJ GUTAMI SOLAR
Voor Gutami Solar Projects is dit reeds de tweede keer dat we leverancier mogen zijn voor de groepsaankoop voor provincie Antwerpen. Vorig jaar was dit nog onder de naam Berrentec. Als Gutami Solar Projects hopen we u nog beter van dienst te zijn en streven we naar minstens dezelfde kwaliteit. Onze expertise is gegroeid, mede omdat we ook in Nederland al twee maal een veiling hebben gewonnen voor de projecten van SamenZonneEnergie.

Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar in Nederland en België al ruim 5.000 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.

 

Waarom klanten tevreden zijn over Gutami:

  • Professioneel en ervaren
  • Goede service, ook na installatie
  • Gecertificeerde installateurs die veilig werken
  • Kwaliteit en garantie gewaarborgd
  • Goede producten en garantievoorwaarden

 

STERK EN DUURZAAM NETWERK
Gutami Solar België maakt onderdeel uit van Gutami Holding. Gutami Holding is wereldwijd actief en bestaat uit een 18-tal ondernemingen. Alle ondernemingen zijn actief op het gebied van duurzame energie. Gutami Holding heeft o.a. kantoren en faciliteiten in Beringen (België), Heerenveen, Apeldoorn en Alkmaar (Nederland), Amman (Jordanië), Jiangxi (China), Medellín (Colombia) en Braeside (Australië). 

ONZE HISTORIE IN HET KORT
Berrentec, een familiebedrijf, dat al sinds 2009 actief is in België als importeur en installateur van zonnepanelen, is door de jaren heen blijven groeien en een vaste waarde geworden in België wat betreft duurzame energie.

Gutami Solar is een gevestigde naam in de solarbranche in Nederland. Net als Berrentec is het opgericht in 2009 (onder de naam Solar Centrum Noord) en onderscheidt zich door goede service, kennis en een breed productportfolio met een hoge kwaliteitsstandaard.

De aansluiting van Berrentec bij de Gutami Holding, is voor beide partijen een win-win situatie en betekent dat er nog meer ruimte is om te groeien. Zo kunnen we samen onze vele bestaande, maar ook nieuwe klanten, nog beter helpen en duurzame oplossingen bieden voor hun energieproductie. 

 

 

installatie van Berrentec uit de vorige
groepsaankoop van de provincie Antwerpen

 

WIST U DAT?
Het Gutami Holding netwerk belevert, installeert en onderhoudt wereldwijd PV-installaties van uiteenlopende vermogens. Gutami Holding is naast groothandel tevens direct betrokken bij Tautus, de Nederlandse marktleider op het gebied van verduurzaming van maatschappelijk vastgoed.

   
GUTAMI SOLAR PROJECTS

Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
Belgie


Groepsaankoop Antwerpen:
+ 32 (0) 11 71 93 04
[email protected]