CIZ15 Gelderland, Zuid-Holland en Zeeland (2019)

De Collectieve Inkoop Zonnepanelen wordt georganiseerd door Vereniging Eigen Huis voor zowel leden als niet-leden. Inwoners van de provincies Gelderland, Zuid-Holland, Zeeland hebben zich vrijblijvend in kunnen schrijven voor de actie. Op 6 februari heeft er een veiling plaatsgevonden onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers.

Gutami Solar Projects is de trotste winnaar van de veiling. Dit betekent dat wij de inwoners van Gelderland, Zuid-Holland, Zeeland een aanbod op maat mogen doen. Na ontvangst van uw gegevens van Vereniging Eigen Huis, zullen wij u begeleiden totdat u een volledig werkend, compleet zonnepanelensysteem op uw dak heeft.

Marina Doggen, CEO van Gutami Solar, is blij dat ze de deelnemers een aanbod mag doen: “Het opwekken van de eigen energie door middel van zonnepanelen is een zeer goede investering die de eigenaar een hoog rendement geeft voor een periode van meer dan 25 jaar en die ook nog eens bijdraagt tot het verduurzamen van ons leefmilieu.”

Heeft u het aanbod geaccepteerd en uw aanbetaling gedaan? Dan hebben wij uw gegevens ontvangen van Vereniging Eigen Huis. Vanaf dit moment kunt u met vragen ook terecht bij de helpdesk van Gutami Solar Projects:

GUTAMI SOLAR PROJECTS
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
België

+ 31 (0) 85 2083136
[email protected]

Indien u vragen heeft voor Vereniging Eigen Huis, dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 033 450 77 50 (ma t/m do, 9:00 - 21:00 en vrij van 09:00 – 16.30) of door contact op te nemen via het contactformulier. Privacyverklaring | Copyright Gutami 2019